Afaceri Europene

Învăţăm logistica transporturilor de la belgieni

Săptămână plină la CCINA Constanţa

Flanders Investment & Trade, Ambasada Belgiei în România, în colaborare cu UNTRR, Ministerul Transporturilor, ARILOG, European Gateways Platform, FORT, UPIR, RIA, CN APM SA Constanţa şi Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, prin Enterprise Europe Network, au organizat manifestarea economică interactivă “Misiune Economică în România – Transport şi Logistică”. Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 8 – 9 iunie 2011, la sediul CCINA Constanţa şi a fost structurat astfel: 8 iunie – Seminar în cadrul căruia autorităţi şi experţi în domeniu au abordat subiecte precum Logistica în Flandra şi România sau  Transportul şi Infrastructura în România. La seminar a participat Excelenţa Sa Dl. Philippe Beke , Ambasadorul Belgiei în România; 9 iunie 2011 – secţiunea Parteneriat de afaceri, constând în întâlniri individuale între companiile din Flandra şi cele din România, pe teme de interes comun.

Un articol de Paul PÂRVU
Având în vedere că Flandra se remarcă printr-un sistem de transport foarte dezvoltat şi printr-un nivel ridicat de specializare şi standardizare a întregului lanţ logistic, în cadrul acestui eveniment participanţii români au avut posibilitatea de a intra în contact cu tehnica know-how, aplicată de experţii flamanzi în domeniu şi, de asemenea, de a beneficia de oportunităţi de afaceri, prin dezvoltare de parteneriate. Prin rapiditatea reţelelor de transport modern şi prin conectarea la o reţea importantă de canale navigabile şi autostrăzi europene, Flandra se bucură de  un comerţ foarte dezvoltat, realizat printr-un consistent volum al fluxului de marfă, în întreaga lume, marcând astfel o transbordare eficientă între reţeaua maritimă şi reţelele rutiere, feroviare şi navale.

EXPOAGROUTIL – 2011

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în colaborare cu Direcţia pentru Agricultură a Judeţului Constanţa, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, organizează Târgul anual EXPOAGROUTIL, ediţia 2011. Miercuri, 8 iunie, în zona Perla – Teatrul de Vară Mamaia, a avut loc deschiderea oficială a celei de a XIX-a ediţii a manifestărilor expoziţionale şi tehnico-profesionale, care, în acest an, grupează următoarele secţiuni – Tractoare, combine şi echipamente agricole; Substanţe pentru fertilizare şi protecţia plantelor; Produse agricole şi alimentare; Utilaje şi instalaţii pentru industria alimentară; Salon de produse  ecologice şi traditionale; Salon de flori; Salon de vinuri ; Salon ASSIST IMM ; Reuniuni profesionale pe teme de actualitate; Salonul regional al cercetării. Tradiţionalul târg naţional, cu participare internaţională, se desfăşoară până pe 11 iunie, în locaţia amintită.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top