Actualitate

Informare RAJA – UPDATE ora 17.00 – Lipsă apă pe bd. Al. Lăpușneanu și în zona Mamaia

În momentul decopertării zonei, echipele de intervenție au constatat necesitatea înlocuirii unui segment de aproximativ 2m din conducta de distribuție, cu diametrul de 600 mm, din zona Aqua Magic din Stațiunea Mamaia. Având în vedere diametrul mare al acesteia dar și zona betonată în care este ancorată (săpăturile executându-se pe alocuri manual), suntem nevoiți să prelungim durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 21.00.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Municipiul Constanța: bd. Alexandru Lăpușneanu (partea stângă pe sensul de mers Sat Vacanță – Zona Dacia), tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și bd. Tomis, precum și punctele termice 101, 118, 119 și 214.
  • Satul de Vacanță – Complex Dobrogea;
  • Stațiunea Mamaia;
  • Mamaia Sat;
  • Mamaia Nord;
  • Zonele Tabăra de copii Năvodari, Depozit 10, UM – Bateria de Coastă, Ecluza Năvodari și SP Midia (Stația de Interconectare Năvodari).
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top