Actualitate

Informare RAJA  despre stadiul lucrărilor din Constanța desfășurate în intervalul 11 – 13 octombrie 2022

În cursul nopții trecute, echipele care au acționat timp de 36 de ore la nivelul conductei de aducțiune ce asigură necesarul de apă din Stația de Pompare Caragea Dermen către Stația de Pompare Călărași au reușit să finalizeze lucrările. Fiind vorba despre o instalație nouă, au fost necesare mai multe verificări și probe înainte de umplerea acesteia. Ulterior, s-au făcut manevrele de repunere în funcțiune a sistemului.

 În prezent, în orașul Constanța s-a reluat deja furnizarea apei în majoritatea zonelor, apreciind că, până în jurul orei 11.30, pe măsura umplerii rețelei și în funcție de consum, toți constănțenii afectați de aceste intervenții vor avea apă la robinete la parametrii normali.

Și pe conducta de aducțiune ce asigură necesarul de apă în cartierele Palazu Mare, Boreal, Tomis Plus și Impact și în orașul Ovidiu s-a început alimentarea cu apă, în cursul acestei dimineți. Însă, în urma operațiunii, unul dintre tronsoanele mai vechi ale conductei a cedat, fiind necesară intervenția imediată. Prin urmare, a fost întreruptă din nou alimentarea cu apă și golită instalația. Momentan se desfășoară lucrări pentru remedierea avariei, urmând ca, la finalizarea acesteia, furnizarea apei să se facă lent și treptat pentru evitarea producerii altor avarii și în funcție de configurația rețelei în zona de distribuție.

Se estimează că reluarea furnizării apei la parametrii normali în cartierele Palazu Mare, Boreal, Tomis Plus și Impact și în orașul Ovidiu se va realiza în jurul orei 16.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top