Actualitate

Informare RAJA – Actualizare ora 23.00 – Situație ploi 18 noiembrie 2023

La această oră, județul Constanța încă se află sub avertizare de cod portocaliu/roșu cu rafale de vânt care au atins pragul critic de 100 km/h. Având în vedere acest aspect, la nivelul mai multor surse și stații tratare/pompare s-au înregistrat fluctuații și căderi de tensiune ce au afectat alimentarea cu apă în mai multe localități din județul Constanța. La ora 23.00 localitățile care sunt în continuare afectate de lipsa apei sunt următoarele: Mihail Kogălniceanu, Plopeni, Viișoara, Biruința, Topraisar, Pecineaga, Băneasa, Cobadin, Cotu Văii, Vârtop, Murfatlar, Poarta Albă, Nazarcea, Tuzla și Eforie Sud.

Și la nivelul municipiului Constanța încă se înregistrează multiple variații și căderi de tensiune la stațiile de pompare și sursele ce asigură alimentarea cu apă a mai multor zone din oraș. Echipele care asigură permanența repornesc pomparea de fiecare dată dar reluarea furnizării apei la parametrii optimi este condiționată de furnizarea energiei electrice în regim continuu.

Pe parcursul acestor ore, la dispeceratul societății s-au înregistrat 148 de reclamații, marea majoritate din municipiul Constanța (97 sesizări), unde sunt constituite 12 echipe de intervenție, iar în restul județului alte 9, dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care acționează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societății.

De la nivelul județului, s-au primit reclamații din localitățile Ovidiu (9 sesizări), Tuzla și Medgidia (11 sesizări), Năvodari (13 sesizări), echipele intervenind și în aceste zone, iar la ora actuală toate reclamațiile sunt în curs de rezolvare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top