Actualitate

Începe relocarea ambarcațiunilor de pe Faleza Tulcea, pentru a face loc organizării de șantier

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu anunță că societățile private și instituțiile publice ce dețin ambarcațiuni pe faleză au fost notificate pentru a le reloca, astfel încât, începând cu 1 iulie, să se poată începe reabilitarea falezei și a portului Tulcea. De asemenea, vor fi evacuate și pontoanele din zonă.

Așa cum am spus, evacuăm pontoanele pentru că începem lucrările de reabilitare la faleză și port. Am reușit preluarea ei in 2017 de la APDM Galați, pentru a o include pe fonduri europene și a ajunge, iată, la momentul acesta. Vă mulțumesc că ne sprijiniți, eu sunt deschis la dialog și critici constructive de la voi toți, pentru că așa facem lucrurile să meargă, a transmis Horia Teodorescu într-o postare pe Facebook.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top