Actualitate

Începe modernizarea Complexului de Servicii Comunitare ”Cristina” din Constanța

Astăzi a fost semnat contractul prin care vor începe lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a imobilului în care a funcționat acest centru de servicii comunitare.
„Valoarea proiectului este de aproximativ 4,5 milioane lei, iar aportul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, este de aproximativ 90.000 de lei. La finalul lucrărilor în clădire va funcționa un Centru de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilități, cu o capacitate de 50 de locuri. Totodată, în conformitate cu Strategia Europeană privind dezinstituționalizarea copiilor din centrele de mare capacitate, proiectul semnat astăzi prevede și construirea și dotarea a 2 case de tip familial în municipiul Mangalia, cu o capacitate de 16 locuri. Acești copii merită tot sprijinul nostru, pentru a se putea integra în societate și pentru a avea o viață normală”, a spus Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top