Politic

În prima zi de campanie electorală, candidații Pro România și-au expus proiectele pentru orașul și județul Constanța

Candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Constanța, Mircea Titus Dobre, alături de secretarul general Răzvan Filipescu, a organizat vineri o conferință de presă în cadrul căreia a lansat un proiect pentru reabilitarea piațetei Far din Constanța. De asemenea, Răzvan Filipescu a prezentat la rândul său proiecte care privesc transformarea terenurilor abandonate și neîngrijite din câteva localități din județ în parcuri și spații verzi.

Mircea Titus Dobre a spus că în cea ce privește piațeta Far, că aceasta merită o mult mai mare atenție deoarece zona are potențial și poate fi modernizată. Acesta a prezentat soluții pentru amenajarea unor zone de spații verzi moderne și crearea unei parcări subterane în pofida analizelor unor așa ziși experți care susțin că acest lucru ar fi imposibil la Constanța.

“ Trăim în secolul XXI așa că, să înțelegem, tehnologia a avansat foarte mult, sunt țări unde există asemenea parcări chiar și sub nivelul mării și nu sunt probleme” a spus Mircea Titus Dobre.

Echipa Pro România Constanța vine și cu mai multe proiecte și soluții pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale constănțenilor:

Resistematizarea căilor de circulație auto și pietonale care nu fac față minime de circulație în interiorul cartierelor; întreținerea și protejarea spațiilor verzi care încă mai există; refacerea spațiilor verzi din zona blocurilor și redarea trotuarelor pietonilor, trotuare care acum sunt transformate în parcări improvizate.

Pentru zona piațetei Far, echipa Pro România a prezentat cinci proiecte:

 – Amenajare Parc zona Far 10 472mp–cu parcare subterană -212LP Proiect 2 – Parcare supraetajată D+P+2E+Terasă circulabilă – 220 LP- în apropierea Străzii Caraiman

 – Reabilitare loc de joacă pentru copii + terenuri de sport în aer liber, în suprafață de 2168mp

 – Amenajare spațiu verde compact în suprafață de 1246mp între blocuri – Aleea Portul Nou

  – Parcare supraetajată D+P+2E+Terasa circulabilă – 178 LP – Aleea Portul Nou

„Pentru spitalul de pediatrie nu au făcut nimic timp de 4 ani”

În același context al discuțiilor Mircea Titus Dobre a anunțat că a făcut o adresă conducerii Consiliului Județean Constanța prin care a a solicitat un răspuns vizavi de ce demersuri au fost făcute pentru construirea spitalului de pediatrie de la Constanța.

” Au trimis un răspuns din care reiese că 4 ani de zile nu au făcut niciun pas”, susține Mircea Titus Dobre.

Mircea Titus Dobre susține că acest spital trebuie construit pentru Constanța și nu pentru regiune, însă chiar și în această situație “ ei nu au fost în stare în patru ani nici măcar să discute cu Ministerul Sănătății despre câte paturi ar fi necesare”.

Răzvan Filipescu, candidatul Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a prezentat soluții pentru zonele rurale din județul Constanța. Acesta s-a referit la comuna Comana și la orașul Medgidia, prezentând două proiecte de parcuri.

Filipescu a prezentat și un proiect care vizează amenajarea de stații pentru călători delimitate cu jardiniere din beton pentru protecția călătorilor care așteaptă în stații.

  • comandat de Partidul Pro România filiala Constanța
  • executat de Dezvăluiri.ro – portal: www.dezvaluri.ro
  • C.U.I mandatar 21200010

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top