Opinii

În mai puțin de 18 luni vom avea patru benzi rutiere între Năvodari și Constanța

Turiştii care vor vizita zona de nord a litoralului românesc vor avea de acum un drum reabilitat și lărgit și nu vor mai rămâne blocați în trafic. Proiectul va avea un impact major atât pentru dezvoltarea orașului cât și pentru confortul locuitorilor. Primarul Nicolae Matei este și managerul acestui proiect, iar împreună cu viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, au organizat o ședință de lucru care să pună la masă atât constructorul, cât și reprezentanții furnizorilor de utilități.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis, iar primarul Nicolae Matei dorește ca prin noul proiect de drum Năvodari-Constanța, orașul pe care-l administrează să devină o localitate de o  mare importanță pe axa rutieră națională.Viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, a dorit să sublinieze importanța națională a acestui proiect. În același timp, prin crearea culoarului rutier, turismul de nord trebuie să dețină supremația destinațiilor turistice. Din punct de vedere procedural, proiectul s-a realizat cu foarte mare greutate, însă experiența specialiștilor din cadrul primăriilor Năvodari și Constanța a compensat birocrația existentă, astfel că a fost dusă la bun sfârșit documentația necesară implementării proiectului.
Proiectul de lărgire a drumului Constanţa – Năvodari este primul implementat cu succes în acest an şi dă startul unui proces amplu de dezvoltare a oraşului, iar constructorul a dat asigurări că drumul va fi gata în mai puţin de 18 luni.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top