Opinii

Iluminat public gratuit în comuna Ion Corvin

Primarul localităţii Ion Corvin, Dumitru Nedea, a avut succes în negocierea pentru amplasarea unui stâlp eolian pe raza comunei. Zona a fost declarată arie protejată, de reprezentanţii programului Natura 2000, motiv pentru care pe raza localităţii nu se pot amplasa turbine eoliene. Cu toate acestea, Dumitru Nedea a reuşit să convingă instituţiile abilitate să amplaseze măcar un stâlp, de 2,5 MW, a cărui energie emisă va asigura iluminatul public al comunei, reducând semnificativ cheltuielile administraţiei publice locale.

Un articol de Andreea PAVEL

„Am reuşit să reducem o sumă frumuşică din cheltuielile primăriei, datorită acestui stâlp. Am avut noroc, pentru că ştiu că în Deleni şi Bărăganu au refuzat propunerea primarilor pentru montarea stâlpilor eolieni. O să mai facem şi o staţie de biogaz, care o să ne ajute tot la reducerea cheltuielilor la curent”, a declarat primarul. Un proiect finalizat al Primăriei Ion Corvin este reţeaua de apă din satele Crângu, Rariştea şi Brebeni. Primăria a reuşit să mai asfalteze şi doi kilometri de drumuri în satele Viile şi Ion Corvin. „În satul Viile am reuşit să termin tot ce mi-am propus”, a conchis primarul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top