Opinii

Primăria Castelu a atribuit 6500 mp Uniunii Democrate a Rromilor Turco-Musulmani

În luna mai, hotărârile Consiliului Local al comunei Castelu au demarat proiectele privind construirea reţelelor de canalizare şi a staţiilor de epurare din satul Nisipari, care aparţine de localitate, şi din comuna Castelu. Primarul Nicolae Anghel a aprobat indicatorii tehnico-economici şi studiul de fezabilitate pentru cele două investiţii. Un alt proiect aprobat de Consiliul Local, prin Hotărârea nr. 55, din 12.05.2011, este extinderea reţelei de alimentare cu apă şi suplimentarea sursei, din satul Nisipari.

Un articol de Andreea PAVEL

O altă hotărâre a Consiliului Local din comuna Castelu vizează Uniunea Democrată a Rromilor Turco-Musulmani. Consilierii au decis, în unanimitate, ca un teren intravilan, cu suprafaţa de 6500 mp, să fie atribuit uniunii în vederea construirii a 20 de locuinţe sociale şi a unei băi comunale. Terenul este situat între strada Garoafelor, strada Daliei şi două terenuri ale Consiliului Local.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top