Opinii

Ilegalităţile fostei administraţii locale au ajuns în instanţă

Administraţia locală Năvodari vă aduce la cunoştinţă că pe 4 noiembrie 2008, Judecătoria Constanţa a decis asupra punerilor în posesie frauduloase comise de fostul primar al oraşului Năvodari, Tudorel Calapod.

 

Un articol de Andreea PAVEL

Pârâţii nu s-au prezentat la proces, iar avocatul acestora a cerut amânarea termenului pentru două săptămâni. Judecătoria a aprocat acest lucru. Primarul Nicolae Matei consideră că “se fac astfel de intervenţii, tocmai pentru ca să se tergiverseze lucrurile”.

Încă din luna august 2008 primarul Nicolae Matei a solicitat anularea titlului de proprietate prin care Tudorel Calapod a împroprietărit ilegal, cu 1,7 hectare la Hanul Piraţilor şi 3,3 hectare în Tabăra de Copii Năvodari, deşi era teren agricol, pe Marcu Nicuşor, Marcu Ionel şi Marcu Cornel. Judecătoria Constanţa va analiza mâine dosarul 18282/212/2008 prin care Nicolae Matei cere anularea titlului de proprietate. Menţionăm că Nicolae Matei a atras atenţia asupra acestor puneri în posesie frauduloase dinainte de alegerile locale, iar anularea acţiunilor frauduloase ale fostului edil vor continua. 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top