Politic

Huțucă propune organizarea unei ședințe solemne a Parlamentului pentru a marca 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România

Deputatul Bogdan Huțucă a făcut o declarație în cadrul începutului sesiunii parlamentare, exprimându-și angajamentul pentru lupta legislativă în beneficiul județului Constanța și a regiunii Dobrogea. Cu ocazia împlinirii a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România, deputatul PNL a anunțat intenția de a marca acest moment prin organizarea unei ședințe reunite a Parlamentului pe 14 noiembrie, de Ziua Dobrogei.

Aniversarea a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România este considerată un moment semnificativ în istoria țării, iar Bogdan Huțucă susține că aceasta ar trebui să fie marcată la nivel instituțional. Inițiativa de a organiza o ședință solemnă a Parlamentului cu Dobrogea ca subiect principal reprezintă o premieră și ar permite recunoașterea contribuției semnificative a regiunii la dezvoltarea economică a României.

„Dragi prieteni, a început o nouă sesiune parlamentară, avem de purtat noi bătălii legislative pentru județul Constanța și pentru regiunea noastră, Dobrogea.
Doresc să vă anunț că în acest an se împlinesc 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România. Cu această ocazie, de Ziua Dobrogei, pe 14 noiembrie vom solicita, în colaborare cu toți parlamentarii din regiunea noastră, organizarea unei ședințe reunite a Parlamentului, prin care să marcăm acest moment.
Aniversarea a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la România este un moment important în istoria țării și ar putea fi marcat într-un mod deosebit la nivel instituțional. Organizarea unei ședințe solemne a Parlamentului este un mod de a arăta recunoștință, dar și de a reflecta asupra contribuției semnificative pe care zona o are la dezvoltarea economică a României. Ar fi o premieră organizarea unei astfel de ședințe, unde Dobrogea să fie subiectul principal în Parlament.
Desigur, contextul geopolitic actual invită la un astfel de moment prin care să poată fi subliniat rolul crucial pe care îl are regiunea noastră pentru securitatea și stabilitatea României și poate servi drept mesaj puternic, atât pentru comunitatea locală, cât și pentru partenerii internaționali”, a transmis Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top