Politic

Huțucă, despre programul ”Anghel Saligny”: Voi insista, din calitate de parlamentar și lider al PNL Constanța, ca acest program să fie implementat cât mai repede

Deputatul constănțean Bogdan Huțucă salută inițiativa guvernului de a suplimenta bugetul Programului de Investiții ”Anghel Saligny” cu 15,5 miliarde de lei.
„Programul Național de Dezvoltare Locală este extrem de important, pentru că are la bază realizarea infrastructurii: drumuri, rețea de apă, canalizare și gaze. Suplimentarea de fonduri confirmă faptul că acesta este un program mult așteptat, nu doar de către edili, dar vine și ca un răspuns la nevoia de a îmbunătăți traiul comunităților locale.
Urgentarea acestui program este necesară, având în vedere numărul mare de proiecte depuse, din care, doar din județul Constanța au fost depuse 200. Acest program necesită o atenție extrem de mare, pentru că este hotărâtor privind generarea de bunăstare pentru fiecare comunitate din România și, implicit, din județul Constanța.
Conform informațiilor oficiale, extrem de alarmante, puse la dispoziție de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, reiese că 68% din totalul drumurilor județene și comunale nu sunt modernizate, 5,33 milioane de locuitori nu beneficiază de sistemul public de alimentare cu apă, 8,48 milioane de locuitori nu sunt conectați la sisteme de canalizare, iar 70% din totalul localităților nu sunt racordate la rețeaua de distribuire a gazelor naturale.
Subliniez că nu putem dezvolta România, atât timp cât nu investim în infrastructura acestei țări. Voi susține poziția primarilor și voi insista, din calitate de parlamentar și lider al PNL Constanța, ca acest program să fie implementat cât mai repede, chiar dacă suntem la intersecția unor momente dificile prin care trec România și Europa”, a transmis Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top