Politic

Huțucă a discutat despre nevoile seniorilor în cadrul Școlii de Vară a Organizației Seniorilor din PNL

Filiala PNL Constanța a găzduit Școala de Vară a Organizației Seniorilor din Partidul Național Liberal, unde președintele partidului de la malul mării, deputatul Bogdan Huțucă, a prezentat câteva mesaje referitoare la seniorii din România.

Huțucă a subliniat importanța asigurării serviciilor publice de calitate pentru seniori, cu accent pe domeniile sistemului medical și protecției sociale. Acesta a menționat, de asemenea, necesitatea politicii guvernamentale de a oferi stabilitate și siguranță pentru seniori, pentru a-i proteja în contextul actual al crizelor europene.

„Filiala PNL Constanța are deosebita plăcere de a fi, an de an, gazda Școlii de Vară a Organizației Seniorilor din PNL.
Am profitat de prezența reprezentaților Organizațiilor de Seniori ai PNL din toate județele țării pentru a le transmite următoarele mesaje:

  • Seniorii României merită, în primul rând, respect și solidaritate, iar acestea ar trebui să vină din serviciile publice oferite de către stat, din sistemul medical, protecția socială, precum și altele.
  • Demnitatea seniorilor poate fi protejată prin politici guvernamentale care să ofere stabilitate și siguranță, precum și o Românie în care aceștia să nu simtă că sunt pe cont propriu, mai ales într-un moment în care Europa traversează o perioadă de crize suprapuse.
  • Abordarea PNL-ului este una inclusivă: România în care aceștia au muncit și au contribuit are obligația de a fi și de partea lor, de a-i sprijini și de a-i susține.

Mulțumesc pentru prezență tuturor reprezentanților Organizației de Seniori din România, dar și liderilor partidului din conducerea centrală”, a declarat deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top