Actualitate

Echipa de handbal a CSM Constanța a facut istorie în Spania! S-a calificat în grupele EHF European League

„Am venit, ne-am lăsat amprenta, am plecat!” spun cu maximă mândrie cei de la CSM Constanța. Echipa de handbal a clubului constănțean s-a calificat în grupele EHF European League.

CSM Constanța reușește un rezultat senzațional în Spania: câștigă pe terenul lui Fraikin BM Granollers și a eliminat-o din competiție pe finalista ediției precedente a EHF European League.

Sportivii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au obținut o victorie cu 20-18 (14-10), refăcând astfel diferența din prima manșă, când spaniolii s-au impus cu 29-27!

Dramatismul a atins cote maxime în Palau d’Esports din Granollers, pentru că totul s-a decis la aruncările de departajare, iar echipa CSM Constanța a câștigat cu 5-4, SCOR FINAL 25-22!

Dani Vasile a apărat prima aruncare, a lui Torriani, iar Căbuț, Aliokhin, Nistor, Stankovic și Ravnic au transformat cu sânge rece în poarta lui Rodriguez! Iar asta, după o repriză secundă fabuloasă, în care CSM Constanța a rezistat presiunii uriașe a gazdelor.

S-a apărat incredibil și a avut un portar în zi de grație în Dani Vasile, autor a 14 parade (procentaj 43,75%)! Aplauze și pentru ceilalți băieți, care au marcat, s-au apărat, au pus osul la bătaie, pentru un rezultat de excepție: Ravnic 8 goluri, Aliokhin 7, Nistor 2, Căbuț 2, Drăgan 1, Caba 1, Komogorov 1, Nikolic 1, Mourino 1, Stankovic 1, Vegar, Chikovani, Andrei, Ilie și Rusu.

Nici eliminarea lui Chikovani din minutul 37 nu a înfrânt determinarea sportivilor CSM, care au dat dovadă de CARACTER și s-au bătut admirabil pentru o CALIFICARE ISTORICĂ!

Conducerea clubului constănțean felicită, jucătorii staff și pe toți care care au pus umărul la acest rezultat!

„Am încins Hora Bucuriei în Spaniai! Ne gândim de acum la grupa cu Sporting Lisabona, Tatabanya și Chrobry Glogow, care începe în 17 Octombrie! Un regal handbalistic, cu 6 meciuri, dintre care 3 la Sala Sporturilor! Hai, Constanța! Hai, România”, spun cei de la CSM Constanța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top