Actualitate

Horia Țuțuianu: Vom susține în continuare dezvoltarea tuturor localităților din Constanța

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, e mers ieri într-o vizită de lucru în comunele Horia și Nicolae Bălcescu, pentru a discuta cu primarii despre programele de dezvoltare locală pe care le au în desfășurare și cele pe care vor începe să le implementeze anul acesta. Cu această ocazie, Țuțuianu a dat asigurări că toate primăriile din județ vor continua să beneficieze de întreg sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Mereu am fost preocupat de bunăstarea locuitorilor din județul nostru și întotdeauna am reușit, împreună cu primarii, să găsim rezolvare la problemele cu care se confruntă comunitățile. În continuare îi voi sprijinii pe toți edilii locali în demersurile dumnealor de a identifica soluții viabile pentru nevoile localităților pe care le reprezintă. Atât eu, cât și colegii mei din cadrul Consiliului Județean Constanța continuăm să facem tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea permanentă a județului. Îi asigur pe toți locuitorii județului că vom continua investițiile în sănătate, infrastructură, învățământ dar și în alte programe cu impact major în dezvoltarea economică a localităților, a transmis Președintele Consiliului Județean Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top