Actualitate

Horia Teodorescu: Orașul Babadag va avea gaze naturale

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, anunță că orașul Babadag va fi racordat la rețeaua de gaze naturale. Investiția în valoare de 38,5 milioane va fi asigurată de Guvernul României, prin Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI).

„Am o veste extraordinară pentru băbăieni – Cu bucurie vă anunț faptul că orașul Babadag se va racorda la rețeaua de distribuție a gazelor naturale!

Este un pas mare pentru dezvoltarea orașului Babadag, cu beneficii directe pentru cetățeni și totodată cu un impact major pentru stimularea investițiilor locale și atragerea investitorilor. Odată cu investițiile vin și noi locuri de muncă atât de dorite în comunitate!

Investiția în valoare de 38,5 milioane de lei privind realizarea rețelei de distribuție și alimentare cu gaze naturale în orașul Babadag va fi finanțată prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Este un proiect așteptat de ani buni în Babadag, un proiect care m-a preocupat permanent și pe care l-am susținut la București”, a spus Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top