Actualitate

Horia Teodorescu: Orașul Babadag va avea gaze naturale

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, anunță că orașul Babadag va fi racordat la rețeaua de gaze naturale. Investiția în valoare de 38,5 milioane va fi asigurată de Guvernul României, prin Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI).

„Am o veste extraordinară pentru băbăieni – Cu bucurie vă anunț faptul că orașul Babadag se va racorda la rețeaua de distribuție a gazelor naturale!

Este un pas mare pentru dezvoltarea orașului Babadag, cu beneficii directe pentru cetățeni și totodată cu un impact major pentru stimularea investițiilor locale și atragerea investitorilor. Odată cu investițiile vin și noi locuri de muncă atât de dorite în comunitate!

Investiția în valoare de 38,5 milioane de lei privind realizarea rețelei de distribuție și alimentare cu gaze naturale în orașul Babadag va fi finanțată prin Fondul de Dezvoltare și Investiții.

Este un proiect așteptat de ani buni în Babadag, un proiect care m-a preocupat permanent și pe care l-am susținut la București”, a spus Horia Teodorescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top