Fără categorie

HÂRȘOVA, SMART CITY – În primele 10 orașe din România și PE PRIMUL LOC în topul orașelor mici

Orașul constănțean Hârșova a obținut locul întâi în topul orașelor „smart” de categorie mică, conform unui clasament realizat de către compania Vegacomp Consulting, aflată deja la al șaselea an în care realizează acest top. Totodată, Hârșova s-a clasat pe poziția a noua în topul celor mai smart orașe din România, înaintea unor sectoare ale Bucureștiului și a unor reședințe de județ precum Brașov, Constanța sau Craiova, reprezentând surpriza acestui an.

Dragi hârșoveni, Ne bucură să împărtășim cu dumnevoastră satisfacția clasării orașului nostru pe podiumul celor mai <smart> orașe din România. Ne bucură și ne impulsionează să continuăm implementarea proiectelor inteligente, care să răspundă nevoilor cetățenilor și care să aducă un plus de modernitate localității.

Iată că, pentru al doilea an la rând, eforturile autorității publice locale sunt recunoscute, iar Hârșova se regăsește din nou pe podiumul orașelor moderne mici, în urma cercetării complexe realizată de Vegacomp Consulting SRL.

Dacă anul trecut se clasa pe locul 3, proiectele și inițiativele recente ale Primăriei Orașului Hârșova au urcat orașul nostru pe locul 1, în topul orașelor mici cu cele mai multe proiecte smart finalizate, pe un podium pe care se mai află orașul Avrig și orașul Aleșd.

În plus, orașul nostru reprezintă supriza anului 2022, după cum se arată în media, ocupând locul 9 în clasamentul general al tuturor orașelor inteligente din România.

Conducerea Primăriei Orașului Hârșova, alături de echipa din cadrul instituției, va continua să implementeze proiecte benefice pentru comunitate, indiferent de dimensiunea lor, pentru a face din Hârșova un oraș cu adevărat modern, cu servicii calitative, la cele mai înalte standarde”, a transmis primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu.

Companie fondată în anul 2004, Vegacomp Consulting, integrator la cheie, se bazează pe o experiență a echipei de peste 24 de ani în telecomunicații, în special pe reţele de fibră optică, în România și la nivel internaţional și își concentrează proiectele pe dezvoltări de soluții combinate de telecomunicații și energie. Vegacomp Consulting aduce, atât în țară cât și în străinătate, soluții inovatoare pentru dezvoltarea rețelelor viitorului, generate de propriul departament de Cercetare și Dezvoltare. Compania își concentrează activitatea ultimilor doi ani pe tehnologia LoRa, soluţii inteligente de parcare integrate și activează în domeniul Smart City din anul 2015.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top