Actualitate

Haideți la Zilele Comunei Pantelimon! Vă așteaptă multe surprize plăcute

Primarul Costel Armășescu îi invită pe locuitorii comunei constănțene Pantelimon la evenimentele prilejuite de Ziua Comunei, evenimente ce se vor întinde pe 4 zile.

Am deosebita plăcere să vă anunț programul săptămânii, când va avea loc un eveniment important pentru localitatea noastră, <Zilele Comunei Pantelimon>. Evenimentele se vor desfășura după următorul program:

Miercuri 27 Iulie va fi Hramul Sf Pantelimon, marcat de Sfânta Liturghie la biserica din Pantelimonul de Sus, urmată de o agapă frățească, la Căminul Cultural.

Vineri 29 Iulie, ora 18, va avea loc, urmând tradiția anilor anteriori, Crosul Sfântul Pantelimon, ediția a 3a, în comuna Pantelimon. Sunt invitați să participe elevii claselor 1-4 și 5-8.

Înscrieri se vor face la secretariatul Școli Gimnaziale NR1 Pantelimon și pe grupul de whatsapp al școlii, începând de pe 25 iulie. Vă așteptăm cu surprize plăcute (cadouri, medalii, premii)!

Sâmbătă 30 Iulie, ora 18, va avea loc Cupa Ulmetum la fotbal, în satul Runcu.

Duminică 31 Iulie, ora 17, va fi un eveniment cultural – artistic, pe terenul de fotbal din Pantelimonul de Sus (lângă Peco).

Vă așteptăm cu drag!”, a transmis Primarul comunei Pantelimon, Costel Armășescu.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top