Actualitate

Guvernatorul RBDD, Cătălin Țibuleac: “Oamenii deltei au dreptul la un dialog deschis. Apreciez eforturile fiecărei părți implicate pentru ca Delta să se bucure de recunoașterea și respectul cuvenit”

Mai multe scrisori deschise transmise de organizații profesionale și companii din Delta Dunării către Guvernul României au fost modul prin care oamenii de afaceri, pescarii, oamenii de turism sau cei care se ocupă de transportul naval și-au exprimat susținerea față de Cătălin Țibuleac.

“Am fost surprins plăcut de susținerea arătată de oamenii Deltei. Sunt oameni cu o viață grea, pescari, profesioniști în turism, cu care am un dialog constant de aproape 6 luni și m-a bucurat deschiderea lor pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă Delta Dunării. Oamenii Deltei au dreptul la un dialog deschis. 

Am reușit în aceste șase luni să facem un progres simțitor pe calea dialogului și doar în acest fel putem să mergem mai departe. Apreciez eforturile fiecărei părți implicate pentru ca Delta să se bucure de recunoașterea și respectul cuvenit. Le mulțumesc pentru susținerea lor și le promit că voi avea mereu aceeași deschidere. Sărbători liniștite tuturor și un an mai bun!”, a declarat Cătălin Țibuleac. 

Țibuleac a fost numit Guvernator al Rezervației Biosfera Delta Dunării în luna iunie 2019. Înainte să ocupe această funcție publică el a condus Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării. În această calitate, Cătălin Țibuleac a reușit, alături de echipa sa, să aducă un număr record de turiști în Delta Dunării. 

Actualitate

To Top