Opinii

Grădiniţa din Cumpăna a aniversat opt ani de activitate

Grădiniţa cu Orar Normal „Sfânta Maria”, din Cumpăna, a împlinit pe data de 12 noiembrie 2009, opt ani de activitate în slujba educaţiei copiilor.  În tot acest timp, generaţii de copii au păşit pentru prima oară în lumea cunoaşterii şi s-au format cum se cuvine pentru ciclul primar.

Un articol de Andreea PAVEL

Cu opt ani în urmă, Primăria comunei Cumpăna, beneficiind de  sprijinul Organizaţiei Nonguvernamentale „World Vision Internaţional” – Biroul Zonal Constanţa şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa au pus bazele acestei instituţii de învăţământ.
Directorul grădiniţei Sfânta Maria, Mihaela Dinculescu, ne-a declarat: „Drumul a fost lung şi anevoios, însă astăzi, în ceas aniversar, au avut alături de ei părinţii, educatorii, reprezentanţii celor trei instituţii fondatoare”.
Programul oferit de gazde a fost deschis de slujba de sfinţire, oficiată de preoţii Bisericii „Sfânta Maria” din comuna Cumpăna, urmată de programul artistic susţinu de cei mici. Mihaela Dinculescu, alături de Mariana Gâju, primarul localităţii, au adresat invitaţilor cuvinte de mulţumire si apreciere pentru încrederea acordată instituţiilor statului. Administraţia publică locală din  Cumpăna împreună cu Doina Adamescu şi Irina Enache, reprezentante ale Clubului Rotary „Pontus Euxinus” Constanţa au fost alături de cei 220 de copiii din grădiniţă, oferindu-le daruri simbolice ce au constat în produse de igienă: periuţă de dinţi, pastă de dinţi, săpunele, jucării şi dulciuri.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top