Opinii

Comuna Crucea l-a desemnat pe Fuego cetăţean de onoare

Pe 15 octombrie 2009, Paul Surugiu, cunoscut cu numele de scenă Fuego, a fost desemnat cetăţean de onoare, de comunitatea locală din comuna Crucea, reprezentată prin şeful administraţiei publice, primarul Gheorghe Frigioi.

Un articol de Andreea PAVEL

Evenimentul a avut loc în cadrul unui spectacol de zile mari, oferit de artişti de mare clasă precum Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, trupa Datina, trupa Alesis şi, bineînţeles, Fuego. „Paul Surugiu a contribuit foarte mult la promovarea imaginii comunei noastre, drept pentru care, conform regulamentului aprobat de Consiliul Local, a fost declarat cetăţean de onoare al localităţii noastre. Fuego e foarte îndrăgit de locuitorii comunei”, ne-a declarat edilul Gheorghe Frigioi. Paul Surugiu le aduce zâmbetul pe buze locuitorilor comunei, de fiecare dată când susţine spectacole în Crucea. Am putea spune că între comunitatea locală şi artist a fost dragoste la prima vedere. Sau cântare… . Şeful administraţiei locale ne-a povestit cum au ajuns aceştia să se cunoască: „Pe Paul l-am întâlnit în urmă cu patru ani. A susţinut un concert extraordinar în comună, nu o cântare de trei lei ca alţi pseudo-artişti. Ne-am apropiat de el, el de noi şi am păstrat o legătură care în timp s-a transformat într-o adevărată prietenie. L-am invitat apoi să ne încânte în cadrul fiecărui concert pe care l-am organizat în comuna noastră, inclusiv la concertele de colinde, organizate de Crăciun. De fiecare dată a susţinut spectacole extraordinare, fără nici un rabat de la calitate şi bun gust. Pe de altă parte, el se simte foarte bine aici, noi suntem încântaţi de prezenţa lui şi de fiecare dată când a avut ocazia a vorbit despre comunitatea locală din Crucea şi a făcut reportaje aici pe care le-a prezentat apoi în cadrul emisiunii „Familia Favorit”, la Etno TV. Astfel, noi am considerat că merită fără dar şi poate să devină cetăţean de onoare al comunei noastre”, a conchis primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top