Opinii

Festin pentru localnicii comunei Cerchezu, de Sfinţii Mihail şi Gavriil

Cerchezu este o altă localitate în care comunitatea a sărbătorit cum se cuvine Hramul Bisericii „Mihail şi Gavriil”. Biserica ce poartă numele sfinţilor a fost construită în satul Căscioarele, ce este arondat comunei Cerchezu. Şeful administraţiei locale, Ion Constantinescu, a organizat un festin ca la carte atât pentru oamenii din localitate, cât şi pentru oaspeţii sosiţi din comunele şi satele din împrejurimi.

Un articol de Andreea PAVEL

Astfel, dis de dimineaţă, un sobor de cinci preoţi din localităţile Chirnogeni, Viroaga, Cotu Văii, Negru-Vodă şi bineînţeles, Cerchezu, a ţinut slujba de început a sărbătorii, în satul Căscioarele.
„A venit foarte multă lume atât de la noi, cât şi din localităţile din împrejurimi. De asemenea, o surpriză foarte plăcută a fost că lor li s-au alăturat foarte mulţi localnici din comuna Cerchezu care s-au mutat între timp la oraş. Aceştia s-au întors acasă special pentru a  sărbătorii hramul bisericii noastre. În fiecare an, de Sfinţii Mihail şi Gavriil, în Cerchezu e sărbătoare”, ne-a declarat primarul comunei, Ion Constantinescu.
După slujbă, reprezentanţii administraţiei publice locale i-au invitat la masă pe credincioşii care au participat la slujbă. Aceştia s-au bucurat de bucatele alese şi îmbelşugate, au servit nelipsitul aperitiv, sarmale şi friptură, şi s-au înfruptat cu vin de cea mai bună calitate.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top