Opinii

Gheorghe Moldovan a asigurat apa curentă în satul Cotu Văii

În urma unor eforturi susţinute, Gheorghe Moldovan, primarul localităţii Albeşti a reuşit să asigure apa curentă pentru locuitorii cartierului nou al satului Cotu Văii.

 

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Începând din această lună, oamenii nu vor mai resimţi această problemă. Din cauza faptului că banii necesari unei asemenea investiţii nu au fost prinşi în buget de către fosta administraţie locală, Gheorghe Moldovan a resimţit din plin obstacolele impuse de birocraţia de specialitate, dar şi de lipsa veniturilor. “ E vorba de nouă miliarde de lei vechi, dintre care trei sunt deja achitate. Am stat de vorbă cu reprezentanţii firmei Argenta, cea care s-a ocupat de lucrare, şi le-am explicat ca de la om la om, că oamenii au nevoie de apă, drept pentru care i-am rugat să ne ajute şi să aibă încredere că vor primi restul de şase miliarde, începând cu 2009. Banii vor fi curpinşi în noul buget, iar lucrurile se vor rezolva. Mai important decât culoarea şi orgoliile politice, este bunăstarea oamenilor care au avut încredere în mine că va fi bine”, a declarat primarul din Albeşti. Gheorghe Moldovan ne-a mărturisit că reprezentanţii firmei au fost înţelegători, drept pentru care, ce-a fost mai greu a trecut. Ceea ce urmează acum este branşarea, care la rându-i implică foarte mulţi bani şi, ulterior, predarea reţelei de apă către RAJA. “Proiectul e aproape de final, ce-a fost mai greu, adică procedeele birocratice, a trecut. Oamenii sunt ferciţi, ei nu ştiu cât de greu a fost totul, dar nici nu trebuie să-i încărcăm cu astfel de detalii, care ţin de administraţie. Ei nu trebuie să resimtă nici astfel de greutăţi, nici faptul că n-am avut decât sprijinul candidaţilor”, a adăugat edilul.

În Colegiul 4, de care aparţine şi localitatea Albeşti, candidează pentru Camera Deputaţilor, din partea PD-L, Constantin Chirilă. Conform primarului Gheorghe Moldovan, acesta, împreună cu Nicolae Moga (candidatul pentru Senat din partea PSD, la acelaşi colegiu) au uitat de culori şi orgolii politice, şi au dat o mână de ajutor administraţiei locale, în vederea rezolvării acestei probleme.  

Primarul Ghoerghe Moldovan a mai dat dovadă de omenie şi respect faţă de locuitorii din Albeşti şi în momentul în care vremea răcoroasă a început să-şi facă simţită prezenţa. Micuţilor din cele cinci şcoli şi patru grădiniţe le-a fost asigurat confortul printr-un împrumut pe care edilul l-a făcut, în vederea achiziţionării celor 70 de tone de lemne. “Nu contează că am împrumutat bani, ori că acum mai e nevoie de 7000 RON pentru achitarea facturii pentru lemne. Tot ceea ce contează e că micuţii nu trebuie să tremure de frig, ci trebuie să studieze în cele mai bune condiţii”, cochide edilul localităţii Albeşti, Gheorghe Moldovan.

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top