Politic

Gheorghe Mechenici, pe urmele primarului Mangaliei, Radu Cristian: ”Avem ce învăța de la profesioniștii cu experiență în administrația publică”

La finele săptămânii a avut loc o întrevedere între candidații PNL la doua dintre cele mai râvnite primării din județ: Mangalia și Costinești. Scopul principal a fost acela de a împărtăși idei și sfaturi legate de apropiata campanie electorală, viitoarele alegeri din luna septembrie dar și implementarea unor proiecte de anvergură în Costinești. Gheorghe Mechenici s-a declarat mulțumit de sfaturile primite de la primarul Mangaliei Radu Cristian: ”Avem ce învăța de la profesioniștii cu experiență în administrația publică. Cu atuurile potrivite vom reuși să realizăm lucruri mărețe într-un timp relativ scurt.”

Deși novice în politică, dar nu și în administrație, candidatul din Costinești l-a impresionat pe primarul orașului Mangalia: ”Am fost plăcut surprins de experiența profesională a lui Gheorghe Mechenici. Cred că poate face față oricărei provocări”.

Candidatul PNL la primăria Costinești are în plan atragerea de fonduri europene pentru modernizarea stațiunii. Proiectele sale au la bază recondiționarea infrastructurii pentru a îmbunătăți aspectul și utilitatea drumurilor, crearea de condiții care sa avantajeze sănătatea cetățenilor prin construirea unei clinici, reamenajarea parcurilor dar și ridicarea nivelului turismului.

Gheorghe Mechenici se bucură de tot sprijinul din partea primarului Mangaliei, acum, cât și după alegeri.

”Așa cum l-am susținut pentru a-și depune candidatura la Costinești, îl asigur de toată susținerea mea și după alegeri. Voi împărtăși cu el toată experiența mea în administrație publică și în întocmirea actelor necesare pentru accesarea de fonduri europene”, a transmis Cristian Radu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top