Politic

Gheorghe Mechenici, candidatul PNL la Primăria Costinești: Un lider trebuie să aibă o echipă puternică pentru a duce la bun sfârșit toate proiectele

Mechenici și-a prezentat echipa de consilieri, împreună cu care este decis să câștige alegerile. Candidatul liberal consideră că un lider de succes trebuie să aibă următoarele calități: să fie alături de oameni, să fie transparent, să aibă putere de decizie, să fie un exemplu, să fie pasionat, inovativ și integru. La toate aceste calități, Mechenici crede că trebuie să se mai adauge un lucru, pe care îl consideră cel mai important: să aibă o echipă puternică, alături de care să lucreze pentru a reuși să își pună în practică proiectele.

Sunt onorat că pot să vă prezint cea mai bună echipă, echipa consilierilor de pe listele PNL Costinești. Împreună cu acești oameni, voi câștiga Primăria Costinești. A venit vremea ca cele două localități ale comunei, Schitu și Costinești să se dezvolte în mod în egal. Vom lupta pentru dezvoltarea infrastructurii și promovarea turismului, pentru ca stațiunea noastră să redevină ce a fost și mai mult decât atât”, a declarat Mechenici.

Consilierii Partidului Național Liberal pentru Costinești sunt:

1. Mechenici Gheorghe

2. Balaban Ionuț

3. Piciu Florentina Daniela

4. Neghină Constantin

5. Marinescu Bogdan Ionuț

6. Ilie Alexandru Ionuț

7. Stroiu Luiza Elena

8. Stanciu Nicu

9. Ardeleanu Alexandru

10. Preda Daniel Ion

11. Zaval Claudiu Cristian

12. Vâzoc Mihaela

13. Mardare Jenica

14. Mitan Ion

15. Tatarciuc Traian

16. Liea Ștefan

17. Voicu Dumitru Daniel

Actualitate

To Top