Actualitate

Gheorghe Mechenici, candidat la Primăria Costinești: În turism, omul sfințește locul. Vom determina BTT să își îngrijească terenurile și clădirile!

Candidatul PNL la Primăria Costinești, Gheorghe Mechenici, consideră că reprezentanții BTT Costinești SA trebuie determinați să își îngrijească terenurile și clădirile pe care le dețin în stațiune, situate în cele mai bune zone din punct de vedere turistic și care se află astăzi într-o stare deplorabilă.

Mechenici prezintă, prin comparație, câteva pensiuni construite de localnici în Schitu și Costinești, care sunt exemplu de servicii foarte bune oferite turiștilor.

Candidatul PNL vorbește și despre lacul din stațiune, pentru care propune amenajarea unei faleze de promenadă, de jur împrejur. Pe faleza dintre lac și mare, Mechenici vrea să organizeze două evenimente de amploare, Festivalul Culinar și Festivalul Scoicilor:

„Săptămâna trecută am discutat cu chef Cătălin Scărlătescu și vom avea cel puțin două evenimente, unul la început de sezon și unul la sfârșit. Trebuie să prelungim cumva perioada aceasta de sezon”.

Gheorghe Mechenici consideră că omul sfințește locul și promite că din postura de primar va sprijini dezvoltarea turismului din întreaga stațiune.

Actualitate

To Top