Politic

Deputat Bogdan Huțucă: Este timpul să arătăm că și la Constanța se poate

Deputatul Bogdan Huțucă le mulțumește susținătorilor Partidului Național Liberal ce îi sprijină în aceste alegeri pe candidații PNL și declară că aceste candidaturi înseamnă încă un pas spre victorie.

„De la preluarea președinției filialei PNL Constanța, misiunea mea a fost de a consolida o echipă de profesioniști și de a pune la punct o strategie unitară pentru reconstrucția județului Constanța și a municipiului Constanța.
Am reușit să strângem aproximativ 30.000 de semnături pentru candidatura lui Mihai Lupu la Consiliul Județean. În același timp, am reușit să strângem 9.200 de semnături pentru candidatura lui Vergil Chițac la Primăria Municipiului Constanța. De aceea, mulțumesc tuturor celor care îi sprijină, în aceste alegeri, pe candidații PNL, pentru că aceste candidaturi înseamnă încă un pas spre victorie, la Constanța.
Aceste cifre sunt dovada clară că toți constănțenii au așteptări înalte și vor ca profesionalismul și experiența să fie numitorii comuni ai guvernării locale viitoare.
În această campanie electorală, dorim să le arătăm oamenilor care este viziunea noastră și vom dezbate programele locale de guvernare cu fiecare locuitor din Constanța. Nu ne vom abate de la dialogul cu alegătorii și nu ne vom coborî la jocuri de culise, pentru că obiectivul nostru este de a câștiga aceste alegeri. Nu vom irosi timp și efort pentru a intra în polemici, ci vom investi timp și resurse în dialogul cu cetățenii.
Știu că și la Constanța se poate. Ne pasă să avem o administrație de nota 10, atât la nivel județean, cât și la nivel local și sunt sigur că pe 27 septembrie, la vot, oamenii vor alege implicarea și profesionalismul.
La Constanța, PSD poate fi învins doar de PNL”, a declarat Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top