Politic

Deputat Bogdan Huțucă: Este timpul să arătăm că și la Constanța se poate

Deputatul Bogdan Huțucă le mulțumește susținătorilor Partidului Național Liberal ce îi sprijină în aceste alegeri pe candidații PNL și declară că aceste candidaturi înseamnă încă un pas spre victorie.

„De la preluarea președinției filialei PNL Constanța, misiunea mea a fost de a consolida o echipă de profesioniști și de a pune la punct o strategie unitară pentru reconstrucția județului Constanța și a municipiului Constanța.
Am reușit să strângem aproximativ 30.000 de semnături pentru candidatura lui Mihai Lupu la Consiliul Județean. În același timp, am reușit să strângem 9.200 de semnături pentru candidatura lui Vergil Chițac la Primăria Municipiului Constanța. De aceea, mulțumesc tuturor celor care îi sprijină, în aceste alegeri, pe candidații PNL, pentru că aceste candidaturi înseamnă încă un pas spre victorie, la Constanța.
Aceste cifre sunt dovada clară că toți constănțenii au așteptări înalte și vor ca profesionalismul și experiența să fie numitorii comuni ai guvernării locale viitoare.
În această campanie electorală, dorim să le arătăm oamenilor care este viziunea noastră și vom dezbate programele locale de guvernare cu fiecare locuitor din Constanța. Nu ne vom abate de la dialogul cu alegătorii și nu ne vom coborî la jocuri de culise, pentru că obiectivul nostru este de a câștiga aceste alegeri. Nu vom irosi timp și efort pentru a intra în polemici, ci vom investi timp și resurse în dialogul cu cetățenii.
Știu că și la Constanța se poate. Ne pasă să avem o administrație de nota 10, atât la nivel județean, cât și la nivel local și sunt sigur că pe 27 septembrie, la vot, oamenii vor alege implicarea și profesionalismul.
La Constanța, PSD poate fi învins doar de PNL”, a declarat Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top