Actualitate

Soluțiile lui Mechenici pentru accesul rutier al turiștilor în Schitu și Costinești

Candidatul PNL la funcția de primar al Costineștiului, Gheorghe Mechenici, pune în discuție o temă foarte importantă pentru localnicii din Schitu și Costinești: accesul rutier al turiștilor spre pensiuni.

Soluția găsită de Mechenici este un drum de centură existent, parțial asfaltat, care să ducă turiștii spre Schitu.

Acest drum are două căi de acces, una de la intrarea în Costinești și alta de pe drumul național Mangalia-Constanța și ajunge în zona de pensiuni a satului Schitu. În plus, această soluție rezolvă și o altă problemă ce apare în sezon, traficul intens. Deja primul pas a fost făcut, prin montarea unor indicatoare rutiere la cele două capete ale drumului.

„Pentru a scoate în evidență că putem fluidiza traficul în această zonă, m-am implicat în montarea unor semne de circulație în acest sens. Va trebui să mai asfaltăm această bucată de drum, pentru a-l lega de ANL-ul de lângă unitatea militară, ca să ajutăm și oamenii din Schitu, care sunt cel mai vitregiți din punct de vedere al turismului. Un primar trebuie să aibă grijă de toți cetățenii comunei și acela voi fi eu”, a transmis Gheorghe Mechenici.

Buna dimineata,Prioritizarea proiectelor pentru Costinesti-Schitu.Impreuna pentru Costinesti-Schitu! Respect pentru toti!

Publicată de Gheorghe Mechenici pe Sâmbătă, 15 august 2020

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top