Opinii

Gheorghe Frigioi, primarul comunei constănţene Crucea, despre faptul că singurul contracandidat e cel de la PP-DD

Această situaţie mă face să mă simt mult mai responsabil faţă de localnicii mei

Jurnaliştii DEZVĂLUIRI au stat de vorbă cu primarul comunei constănţene Crucea, Gheorghe Frigioi, despre faptul că în localitatea pe care o administrează de ani buni, singurul contracandidat la alegerile din iunie 2012, va fi un pensionar, membru al Partidului Poporului-Dan Diaconescu.
Gheorghe Frigioi nu părea nici entuziasmat, nici relaxat. Tonul său era acela al unui om responsabil, cu deosebit de mult respect faţă de comunitatea din Crucea. Declaraţia sa ne-a confirmat ceea ce gândeam: „Emoţii există, chiar dacă nu am decât un contracandidat, de la PP-DD. Singura diferenţă este că în această situaţie, emoţiile cauzate de îndoieli, care nu cred că au existat nici la primul mandat, sunt înlocuite de emoţiile cauzate de responsabilitatea pe care o simt faţă de localnicii comunei Crucea. Această responsabilitate şi respectul cuvenit lor, le resimt în fiecare zi, dar acum sunt cu atât mai mari cu cât timpul a trecut, investiţiile s-au derulat sau demarează, şi constatăm că împreună, alături de ei, am construit atâtea”, a declarat Gheorghe Frigoi.

Un articol de Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

„Între mine şi localnici nu există o relaţie primar-electorat. Comunitatea noastră este o mare familie”

Am emoţii în ce priveşte alegerile, dar emoţii constructive, izvorâte din legătura dintre mine şi comunitatea mea. La lansare m-am simţit extraordinar, în mijlocul lor şi nu le-am promis nimic, aşa cum nu am făcut-o niciodată. Ei mă cunosc, ştiu cine sunt, îmi ştiu foarte bine şi familia. Între noi deja nu mai există o relaţie ca între candidat şi electorat. În fapt, nu a existat niciodată o astfel de relaţie. Noi suntem o mare familie, cu membri care se apreciază, se protejează şi se respectă reciproc”, a conchis primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi.

Consilierii mei sunt oameni cu experienţă, intelectuali şi profesionişti

Primarul Gheorghe Frigoi ne-a vorbit şi despre echipa de consilieri pe care o vrea alături în derularea proiectelor, oameni pe sprijinul cărora s-a bazat şi până acum şi a căror experienţă este absolut necesară în desfăşurarea unei activităţi administrative profesioniste şi eficiente: „Echipa mea va fi aceeaşi. Consilierii PSD şi PNL, formează acum echipa USL. Singurul consilier al PDL a trecut la PSD şi iată, Primăria Crucea se bucură de o armonie completă în derularea proiectelor necesare pentru modernizarea localităţii pe care cu toţii o iubim atât de mult. Nu vreau să schimb nici un membru al actualei echipe de consilieri locali, pentru că toţi sunt oameni competenţi, cu studii superioare, profesionişti, devotaţi muncii lor şi cu multă experienţă, pe care o valorifică în ceea ce fac. Împreună vom continua construirea viitorului copiilor noştri”, ne-a declarat, în încheiere, primarul Gheorghe Frigioi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top