Politic

George Șișcu: Suntem datori în fața propriului electorat să venim cu propriile idei, ca echipă unită și performantă

Deputatul George Șișcu, reprezentant al Partidului Național Liberal, a comunicat că a participat la o ședință a Biroului Permanent Național în Sinaia, alături de noul său coleg, Alexandru FILIP, unde a sprijinit decizia de a avea candidați proprii în toate rândurile de alegeri din anul 2024. Deputatul afirmă că această hotărâre a fost adoptată în unanimitate de către toți cei prezenți și reprezintă un pas semnificativ în direcția consolidării PNL ca forță politică independentă.

„Am participat la Sinaia la ședința Biroului Permanent Național alături de noul meu coleg Alexandru FILIP, unde am dat votul meu PENTRU ca PNL să aibă proprii candidați în toate rândurile de alegeri din anul 2024. Este o decizie susținută în unanimitate de către toți colegii mei prezenți. Mă bucură și o consider singura corectă, în contextul în care Partidul Naţional Liberal are nu doar resursa umană, ci și capacitatea și argumentele suficiente pentru a sta pe propriile picioare și a cere electoratului votul.

Avem de onorat atât istoria partidului nostru, cât și prezentul, unul în care am dovedit că cei mai performanți primari, președinți de consilii județene, consilieri județeni sau locali sunt liberali. Acolo unde avem administrații PNL, comunitățile noastre se dezvoltă spectaculos și se instalează bunăstarea. În Parlament, legile care modernizează România poartă semnătura aleșilor liberali. Am guvernat responsabil și am trecut cu bine țara prin cele mai mari crize din istoria noastră recentă.

Avem, așadar, toate argumentele de a ne prezenta singuri în alegeri, iar sondajele de opinie ne confirmă că suntem creditați foarte sus în opțiunile alegătorilor și suntem singura formațiune politică de dreapta cu șanse reale de a câștiga singură Președinția țării, cel mai mare număr de mandate în Parlamentul național, cel european, precum și cele mai multe mandate de aleși locali.

Suntem împreună cu PSD într-o alianță de guvernare pe care am făcut-o pentru binele țării în vremuri tulburi. Nu avem nici pe departe aceeași viziune privind proiectul de țară al României. Suntem datori în fața propriului electorat să venim cu propriile idei, ca echipă unită și performantă. Nu doar se poate, ci deja am dovedit”, a transmis deputatul tulcean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top