Politic

Deputatul Bogdan Huțucă felicită echipa națională de minifotbal pentru victoria mondială

Echipa națională de minifotbal a României a obținut o victorie istorică, câștigând titlul de campioană mondială într-un meci plin de surprize. Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, felicită echipa pentru această realizare remarcabilă și subliniază importanța sportului în dezvoltarea tinerelor talente românești.

„Felicitări echipei naționale de minifotbal a României, care a devenit campioană mondială după un meci plin de surprize! Încă un sport la care România jubilează pe plan mondial.
România are copii talentați și sportivi valoroși. Pe lângă cele 6 titluri europene de minifotbal câștigate, vine și marele trofeu: reușita pe plan mondial.
Bravo, băieți! La cât mai multe astfel de reușite”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Sursă foto: Fb/Federația Română de Minifotbal

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top