Politic

George Șișcu, mesaj de Ziua Culturii Naționale

„Ziua Culturii Naționale este o ocazie importantă pentru a celebra personalitatea marelui poet național Mihai Eminescu și pentru a-i onora moștenirea culturală. Dar aceasta este, de asemenea, o oportunitate pentru a ne aminti de importanța culturii naționale în viața noastră și a ne îndemna să prețuim și să ne păstrăm valorile culturale.

Cultura națională ne definește ca popor și ne oferă rădăcini și identitate. Ea ne ajută să înțelegem trecutul și să privim spre viitor. Este esențial să ne păstrăm și să ne promovăm patrimoniul cultural, inclusiv arta, literatura, muzica, precum și tradițiile și obiceiurile.

Este responsabilitatea noastră, ca națiune, să ne asigurăm că aceste valori sunt transmise mai departe generațiilor următoare.

De Ziua Culturii Naționale, să ne amintim de Mihai Eminescu și de moștenirea sa culturală, dar să ne îndreptăm privirile și inimile spre ansamblul culturii noastre naționale și să ne angajăm să o prețuim și să o păstrăm pentru generațiile viitoare”, a declarat deputatul George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top