Politic

George Șișcu: Mediul de afaceri are nevoie de stabilitate

Deputatul tulcean George Șișcu consideră decizia Premierului de a se angaja la un dialog permenent cu zona de business un pas important pentru stabilitatea mediului antreprenorial.
„Orice modificare fiscală va fi discutată cu mediul de afaceri, a transmis ieri premierul Nicolae Ciucă la o întâlnire cu reprezentanţi ai industriei ospitalităţii. O abordare corectă, care arată preocuparea guvernului pentru stabilitate în zona de business.
Oamenii de afaceri au suferit mult în ultima vreme. A fost mai întâi pandemia, care a zdruncinat serios mediul antreprenorial, apoi a urmat invazia Rusiei în Ucraina, care a afectat relaţiile economice pe întreg globul şi a provocat scumpiri dramatice la energie şi carburanţi.
Este nevoie de dialog continuu cu mediul de afaceri, dar mai ales de decizii inspirate care să nu-i afecteze pe antreprenori.
Iar dacă tot vorbim de zona economică, este de remarcat că grupul austriac Erste, care deţine BCR, a majorat semnificativ prognoza de creştere economică pentru acest an. Cei de la Erste spun că în România va avea o creştere de 5,1% în 2022 faţă 2,8% cât au estimat analiştii instituţiei în raportul prezentat la sfârşitul lunii aprilie. E adevărat că inflaţia încă le dă românilor mari bătăi de cap, dar e important să avem o creştere consistentă a economiei, pentru că acest lucru va avea în final efecte benefice asupra nivelului de trai”, a transmis deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top