Politic

George Șișcu: Felicitări, Cătălin Chirilă!

Deputatul George Șișcu a ținut să îl felicite pe Cătălin Chirilă, originar din Sarichioi, cu ocazia cuceririi medaliei de aur la Campionatul Mondial de kaiac-canoe de la Duisburg (Germania).

„Felicitări, Cătălin CHIRILĂ!
O reușită importantă a unui sportiv român, cu origini în Tulcea, comuna Sarichioi, Cătălin CHIRILĂ, care ieri a obținut medalia de aur în proba de C1- 500 de metri (canoe simplu) la Campionatul Mondial de la Duisburg.
Astăzi, în proba de 1000 de metri canoe simplu a obținut, de asemenea, un rezultat remarcabil, clasându-se pe locul al II-lea, adăugând în palmares o medalie de argint la Mondiale.
Cătălin CHIRILĂ se numără deja printre cetățenii de onoare ai Municipiului Tulcea, titlu oferit anul trecut de către primarul Stefan ILIE
Ne bucurăm pentru reușita sa și îi urăm mult succes pe mai departe în această competiție, precum și în cele viitoare, în special la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Paris”, a transmis Șișcu.

Sursă foto: FB/George Șișcu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top