Politic

George Șișcu a deschis ușile Parlamentului României pentru 152 de copii din comuna Dăeni: O experiență fascinantă și educativă

Deputatul George Șișcu împărtășește bucuria și emoția trăită la Palatul Parlamentului unde a primit în vizită 152 de copii din comuna tulceană Dăeni. Experiența unică oferită acestor elevi din ciclul primar și gimnazial le-a permis să descopere și să exploreze exteriorul și interiorul impresionant al clădirii Parlamentului. George Șișcu subliniază că activitatea desfășurată de reprezentanții românilor în Parlament are un impact direct asupra vieții fiecărui cetățean al acestei țări, asfel că parlamentarii trebuie să muncească în fiecare zi cu gândul la acești copii minunați și la binele lor.

„Am trăit momente intense, pline de emoții și bucurie la Palatul Parlamentului, unde am primit în vizită 152 de copii din ciclul primar și gimnazial din comuna tulceană Dăeni. Sunt greu de exprimat în cuvinte trăirile acestor elevi la vederea exteriorului și interiorului Palatului Parlamentului și mă bucur că am avut ocazia să le ofer această experiență unică.
Activitatea noastră, a reprezentanților românilor în Parlament, este una care are impact asupra fiecărui cetățean al acestei țări, iar de calitatea legilor pe care le elaborăm și votăm depinde și viitorul acestor copii minunați. Le datorăm enorm de multă atenție și avem responsabilitatea de a munci cu gândul la ei în fiecare zi.
La rândul lor, vor deveni cetățeni cu atât mai implicați cu cât vor înțelege că politica și deciziile care se iau pentru ei îi privesc direct. De aceea, activități precum această vizită le pot defini pe viitor gustul pentru a înțelege mecanismele democratice, pentru a pricepe cât de important va fi votul pe care îl vor da unui candidat sau unui partid în viitor, când vor deveni majori.
Le mulțumesc doamnei profesor Steliana DUMITRU, care a coordonat alături de celelalte cadre didactice această activitate, precum și primarului de la Dăeni, colegului meu Marian GHERGHIȘAN pentru implicare!
Parlamentul României aparține fiecăruia dintre noi. În ciuda trecutului său, astăzi Casa Poporului a ajuns un spațiu al libertății cuvântului, conștiinței, un loc în care fiecare român, indiferent de preferințele sale politice, este reprezentat”, susține deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top