Actualitate

Gala Premiilor de Excelenţă ale Colegiului Dobrogean „Spiru Haret“din orașul Tulcea

Lucian Simion, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat joi, 18 mai 2023,, la Teatrul „Jean Bart“, la Gala Premiilor de Excelenţă ale Colegiului Dobrogean „Spiru Haret“, organizată în parteneriat cu Consiliul Judeţean Tulcea şi cu Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Acțiunea face parte din seria manifestărilor dedicate împlinirii a 140 de ani de existență a colegiului și a vizat premierea elevilor laureați la olimpiadele şi concursurile judeţene, regionale și naţionale.

La 14 noiembrie 1883, în climatul de adâncă vibraţie şi efervescenţă a spiritului românesc de la sfârşitul veacului al XIX-lea, răspunzând dorinţei arzătoare a românilor nord-dobrogeni de a avea un liceu românesc, îşi deschidea porţile Gimnaziul Real de Băieţi Tulcea, cea mai veche instituție de învăţământ din Dobrogea, care, din 1996, își schimbă denumirea, devenind Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top