Actualitate

George Măndilă de la OMD Mamaia – Constanța le cere constănțenilor să susțină stațiunea

Președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia – Constanța, George Măndilă, a vorbit despre relația cu constănțenii și cu autoritățile locale, în demersul de creștere a atractivității stațiunii.

Măndilă a făcut un apel la constănțeni să suțină Mamaia, reluându-și obiceiul de a se plimba pe faleză și a frecventa restaurantele din stațiune, mai ales în capetele de sezon. Declarațiile au fost acordate publicației Opinia Constanței:

Măndilă cere încredere de la constănțeni

„De la constănțeni am nevoie de încredere, dar nu pentru mine, cât pentru stațiune. Între constănțeni și stațiune există o relație de lungă durată, este o relație de dragoste. Se cunoaște acest lucru. Constănțenii, în ultimii ani, au început să evite stațiunea. Nu au mai avut încredere în ea, s-au concentrat pe oraș. Pe zona Peninsulară, pe zona centrală. Eu am nevoie de sprijinul lor, să înceapă din nou să frecventeze stațiunea. Să reia frumosul lor obicei de a se plimba pe faleză în descursul serii. Iarăși, bunul lor obicei de a ieși la restaurantele din stațiune. Fiindcă această stațiune lipită de un oraș de 300 de mii de locuitori este ceva unic în țară. Iar sprijinul pe care îl pot da constănțenii în ceea ce privește capetele de sezon, pentru a susține activitatea comercială în stațiune, este unul neprețuit. Așadar, le cer să aibă încredere stațiunea lor de suflet, stațiunea Mamaia”.

Relația cu Primăria Constanța: excelentă

Președintele OMD a vorbit și despre relația cu autoritățile locale, despre care a spus că este foarte bună și a amintit că a primit sprijin pentru toate problemele, de la toți angajații instituției, începând cu primarul și viceprimarul și până la orice funcționar. Totodată, Măndilă își dorește un buget mai mare și sprijin pentru susținerea unor Hotărâri de Consiliu Local necesare pentru stațiunea Mamaia.

„Aș avea nevoie de sprijin din mai multe părți. În primul rând, mi-aș dori un buget mai mare. El este controlat, super-controlat și para-controlat. Odată de direcția financiară a Primăriei cât și de Curtea de Conturi. A doua oară este controlată de propria contabilitate.

Mi-aș dori sprijin din partea Ministerului Turismului în ceea ce privește modificările de legislație. Eu pot fi un inițiator al modificărilor de legislație, dar știți cum e, OMD-ul el are prestanță, are onoare, dar nu are puteri reale. Totodată, dacă am vorbit de buget și de modificările legislative naționale, mi-aș dori din partea Primăriei Constanța sprijin pentru a modifica anumite chestiuni în ceea ce privește legislația locală, pe care tot noi, de la OMD, o să le propunem. În ceea ce privește Primăria, am avut un sprijin de 100%. Pe toate palierele. De la primar, până la director, până la funționari, la orice oră din zi și din noapte. Când nu am știut ceva, ca un elev silitor am sunat, am întrebat, m-am informat. Mi s-a dat răspuns cu amabilitate. Căci nu puteam într-un timp atât de scurt să operaționalizez o schemă atât de complexă, care este achiziția publică numită licitație, căci atunci când m-am apucat eu, dacă nu aveam acest sprijin din partea Primăriei, din partea personalului specializat, probabil că primele evenimente le-aș fi organizat de Crăciun. Dar știți cu toții că le-am început la jumătatea lunii iulie și le-am dus cu succes până la începutul lunii septembrie, fiindcă așa ne propusesem. Puteam să facem evenimente și acum în septembrie, dar am considerat că nu era cazul să intrăm în competiție cu Direcția de evenimente a Primăriei, care organizează foarte bine și foarte performant evenimente în Constanța”, a declarat George Măndilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top