Litoralul românesc

Gafa „mortală” a deputatului Gheorghe Dragomir

 

„Delegaţia Permanentă a PNL Constanţa, întrunită în data de 06.02.2010 în şedinţă ordinară, hotărăşte, prin prezenta, revenirea asupra deciziei de retragere a sprijinului politic pentru domnul Timofte Dumitru care, din acest moment, beneficiază de toate drepturile ce revin unui membru al Partidului Naţional Liberal, inclusiv revenirea pe postul de consilier local în Consiliul Local Nicolae Bălcescu, în urma decesului domnului Zaharia Vasile”.
Acesta este textul Hotărârii cu numărul 3, din data de 06.02.2010, semnată de Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir. Singura problemă este că Vasile Zaharia a murit nouă zile mai târziu după ce deputatul Dragomir a semnat Hotărârea prin care menţiona moartea sa! Altfel spus, liberalii constănţeni au discutat, în şedinţa delegaţiei permanente a PNL Constanţa, despre moartea unui om care încă nu murise.

Un articol de Andreea PAVEL

Stupoare totală la citirea faxului

Angajaţii din Primăria Nicolae Bălcescu, cei care ne-au semnalat existenţa unei asemenea gafe într-o hotărâre a PNL Constanţa, ne-au spus că au rămas stupefiaţi în momentul în care au văzut faxul. „A sosit acum câteva zile şi când am văzut că scria în Hotărâre că pe 6 februarie ei discutau despre moartea fostului nostru coleg, consilier, care, de fapt a decedat nouă zile mai târziu, nu ne-a venit să credem!”, ne-a declarat un funcţionar din primărie.
Viceprimarul comunei, Nicolae Ciocănete, ne-a declarat că în mod normal, în urma unor astfel de şedinţe, trebuie întocmit un proces verbal în care este redată în scris toată discuţia din cadrul întâlnirii. Ce interesant ar fi să citim dezbaterea liberalilor pe marginea subiectului decesului lui Vasile Zaharia, înainte ca acesta să moară. 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top