Exclusiv

Fundaţia lui Gigi Chiru sprijină excelenţa în educaţie

Proiectul îi ajută pe tinerii care vor să studieze în Marea Britanie

Proiectul Fundaţiei Umanitare Christian Gigi Chiru se bazează pe un parteneriat educaţional încheiat cu UK Study România, în beneficiul tinerilor din Constanţa ce doresc să studieze la o universitate în Marea Britanie.
Prin acest demers, Fundaţia Umanitară Christian Gigi Chiru îşi propune să asigure accesul la informaţie şi să ofere oportunităţi egale tuturor celor interesaţi de studiul în Marea Britanie, la nivel de studii de licenţă. Astfel, elevii vor beneficia de consultanţă educaţională, vor primi informaţii despre admiterea la universităţile din Marea Britanie şi vor primi susţinere pentru a obţine burse şi de a studia în Marea Britanie.

Preşedintele Fundaţiei, Christian Gigi Chiru, ne-a declarat că proiectul va oferi şanse egale tuturor celor interesaţi de acest program, indiferent de mediul din care aceştia provin.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top