Politic

Forța Dreptei a depus deja soluții scrise pentru reducerea prețurilor la energie, gaze naturale și carburanți

În contextul creșterii explosive a prețurilor la energie, gaze și carburanți, grupul parlamentar din cadrul formațiunii politice Forța Dreptei ies la rampă cu soluții menite să protejeze populația de efectele negative produse de aceste scumpiri.

Deputatul constănțean al acestei formațiuni politice, Bogdan Bola, a declarat în acest context:

“Toată lumea din coaliția de guvernare PSD-PNL se bate în piept cu soluții pentru reducerea prețurilor la energie, gaze naturale si carburanți, începând cu 1 aprilie, „ziua păcălelilor”. Toată lumea vorbește acum de reducerea TVA la 5% la energie, reducerea accizelor la carburanți sau de eliminarea taxelor pentru certificatele verzi și pentru bonusul de cogenerare etc.”

Conform declarației lui Bogdan Bola, partidul Forța Dreptei a identificat o serie de soluții:   „TOATE aceste soluții sunt deja scrise în proiectele de Lege, inițiate și depuse la începutul acestei sesiuni, de către grupul parlamentarilor din Forța Dreptei și care pot fi adoptate imediat. Asta…dacă chiar ar vrea coaliția USL 2.0. Din păcate, doar mult tupeu și multă gargară politică la televizor sau pe Facebook din partea acestora și nimic concret pentru o reducere imediată a prețurilor la energie!”

(Sursa foto – Facebook)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top