Actualitate

Foișorul Independenței de la Tulcea, inaugurat oficial

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni și administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, au participat, astăzi, începând cu ora 10.30, la inaugurarea Foișorului Independenței, reabilitat de Primăria Municipiului Tulcea.

Inaugurarea lucrărilor de modernizare ale „Foișorului Independenței” a avut loc la finalul ceremonialului militar și religios organizat cu ocazia zilei de 14 noiembrie 2023, de la Monumentul Independenței.

Ansamblul Baladele Deltei a interpretat cântece dedicate Dobrogei și Războiului de Independență, iar asistența a fost formată din elevii școlilor municipiului și din personalitățile locale prezente la evenimentul dedicat împlinirii a 145 de ani de la alipirea Dobrogei la Statul Român.

(Sursa foto – Facebook/Consiliul Judetean Tulcea)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top