Actualitate

Despre TURISMUL din TULCEA, la modul PROFESIONIST, cu Alexandru Filip| VIDEO

Alexandru Filip este un atreprenor în turism, are o experiență îndelungată în activitatea de marketing turistic, un specialist la care admistrația locală din Tulcea a apelat pentru a pune orașul pe harta destinațiilor relevante.

Primăria și mai multe hoteluri, restaurante și companii de transport pe apă din Tulcea vor fi membri fondatori în viitoarea Organizație de Management al Destinației (OMD), ce va fi gata oficial în primul semestru al anului viitor.

Demersul face parte dintr-unul mai larg, prin care astfel de structuri vor fi înființate la nivelul întregii țări, OMD-uri locale, județene, regionale și OMD-ul național. Acestea vor ajuta la promovarea profesionistă a destinaților turistice, dar și la rezolvarea unor probleme administrative ce apar în fiecare destinație.

Am stat de vorbă cu Alexandru Filip, coordonatorul acestui proiect și viitor manager al OMD Tulcea, despre prezentul și viitorul orașului ca destinație turistică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top