Actualitate

Focuri de artificii, în încheierea spectacolului organizat de 24 Ianuarie la Tulcea

În Piața Civică din municipiul Tulcea, sute de persoane au participat luni  la spectacolul organizat de Consiliul Județean Tulcea, Primăria Municipiului Tulcea și Ansamblul Folcloric „Baladele Deltei“ cu ocazia zilei de 24 Ianuarie.

După ce au urcat pe scenă ansambluri locale („Baladele Deltei”, „Danubius”, „Dorulețul”), dar și artiști precum Andreea Haisan, Paul Ananie sau Gelu Voicu, apreciata interpretă Paula Seling a animat atmosfera din Piața Civică, interpretând piese celebre precum „La radio se-anunță ploi“ sau „Ploaie în luna lui marte“.

Evenimentul s-a încheiat cu spectaculoase focuri de artificii, spre încântarea publicului tulcean prezent în Piața Civică.

Spectacolul a fost organizat de instituțiile administrației publice pentru a marca împlinirea a 163 de la Unirea Principatelor Române, eveniment cunoscut în istorie și sub denumirea de „Mica Unire“.

Precizăm, în acest sens, faptul că începând cu ora 10.00, în Piața Civică din municipiu  a avut loc un ceremonial militar și religios organizat de Instituția Prefectului Tulcea și Garnizoana Tulcea în amintirea momentului istoric 24 Ianuarie 1859.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top