Opinii

Festivalul Rodul Pământului a ajuns la a XIII-a ediție la Cumpăna

Festivalul Rodul Pământului, eveniment dedicat pământului, gastronomiei, bogăției etnografice și folclorice, s-a desfășurat anul acesta în perioada 26 – 27 septembrie la Cumpăna.

 

În cele două zile, pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv ”Victoria” din comuna Cumpăna, producătorii agricoli, meșteșugari și gospodine din întreaga țară, au fost prezenți la eveniment pentru a-şi prezenta hărnicia şi priceperea în bucătărie, la lucrul câmpului și creșterea animalelor și a păsărilor. Participanții la eveniment s-au bucurat de spectacole de muzică şi dansuri folclorice, concursuri și premieri ale celor mai buni gospodari din Cumpăna. Mai mult, pe lângă momentele de paradă a portului popular și atelierele de gastronomie aplicată a fost realizată cea mai mare plăcintă dobrogenă, eveniment la care au participat peste 15.000 de spectatori. Totodată, vizitatorii și-au putut aproviziona cămările cu legume şi fructe de toamnă, comercializate la preţ de producător.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top