Opinii

Întârzierea extinderii rețelei de electrificare în Zona B din Lumina inflamează locatarii

În ultima perioadă sediul Primăriei Lumina a fost asaltat de numeroase reclamații depuse de către locuitorii comunei ce își au domiciliile în cartierul denumit Zona B, respectiv pe străzile Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazu, Cuza Vodă, Carol, Independenței, Mărășești, Ferdinand. Reclamațiile vizează în special tergiversările celor de la ENEL Distribuție privind montarea branșamentelor electrice pentru locuințele din zonele amintite.
În vederea informării cetățenilor afectați de problemele menționate mai sus, Primăria Lumina vine cu următoarele precizări:

„Afirmațiile SC ENEL Distribuție Dobrogea prin adresele răspuns la solicitările de branșare la energie electrică ale locuitorilor de pe străzile mai sus menționate sunt neconforme cu realitatea. Afirmația <la data la care ați depus cererea de racordare menționată, Primăria Lumina nu a solicitat electrificarea localității/extinderea rețelei electrice de interes public din localitate> este în contradicție cu realitatea.
În fapt, printr-o adresă răspuns a SC ENEL Distribuție Dobrogea, compania însăși confirmă că la data de 24.11.2014 a fost depusă de către Primăria Lumina cererea nr. 237960 prin care se solicita extinderea rețelei electrice de interes public din zonele lotizării B1, B2, B3 din localitatea Lumina, județul Constanța.
Urmare a adresei răspuns din data de 24.02.2015 a SC ENEL Distibuție Doborogea SA, compania a solicitat instalarea a două posturi de transformare în zona B pe domeniul public. Având în vedere aceasta solicitare, Primăria Lumina a efectuat toate demersurile și a oferit societății terenul necesar pentru amplasarea celor două posturi de transformare cât și autorizațiile necesare.
Cu alte cuvinte, SC ENEL Distribuție Doborgea SA a demarat procedurile de extindere a rețelei electrice în zonele lotizări B1, B2, B3 localitatea Lumina, județul Constanța.
Primăria Comunei Lumina roagă cetățenii din zonele respective să manifeste înțelegere și răbdare până în momentul în care zonele respective vor fi electrificate de către SC ENEL Distribuție Dobrogea SA, acest proiect fiind deja demarat.”

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top