Actualitate

Festivalul Dapyx Medgidia-Programul de sâmbătă, 4 mai

Zilnic, daci, romani, vikingi, cavaleri templieri, medievali timpurii, otomani, gladiatori, membri ai Asociațiilor de Reconstituiri Istorice desfășoară numeroase manifestări cultural istorice la Festivalul de Jocuri și Reconstituiri Istorice – DAPYX 2019.

Pe Stadionul ”Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia te așteptă peste 270 de actori pregătiți pentru concursuri de tir cu arcul, aruncare la țintă a crucii de luptă, expoziții de arme și armuri, întreceri de măiestrie, dansuri și jocuri medievale.

Pentru momente de istorie autentică vino și tu la Festivalul de Jocuri și Reconstituiri Istorice – DAPYX!

Programul detaliat: www.dapyx-medgidia.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top