Opinii

Femeile PSD, alături de vârstnicii căminului din Poarta Albă

Reprezentantele Organizaţiei Judeţene de Femei Constanţa a Partidului Social Democrat au fost alături de persoanele aflate în Căminul de Bătrâni din comuna Poarta Albă, judeţul Constanţa.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Pe 16 aprilie 2009, în jurul orei 11:00, femeile social-democrate au ajuns la faţa locului. Mariana Gâju, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Constanţa, a declarat presei, vizavi de evenimentul organizat cu doar două zile înainte de sărbătorirea Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, următoarele: „În prag de sărbători, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât adevăr conţine vorba românului „Dar din dar se face Rai!”. I-am vizitat pe înţelepţii din Poarta Albă cu speranţa că am reuşit să le  alinăm singurătatea. De asemenea, am sperat ca prin acest gest să le aducem un strop de bucurie şi lumină în suflete. Nu în ultimul rând, i-am asigurat că le vom fi mereu aproape”, a conchis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top