Opinii

Femeile din Cernavodă, vedete pentru o zi

Primăria oraşului Cernavodă a organizat vineri, 22 mai a.c., în sala mare a Grupului Şcolar Energetic din localitate, un eveniment dedicat femeilor.
Administraţia oraşului a dorit ca prin acest eveniment să promoveze un stil de viaţă sănătos şi să ofere domnişoarelor şi doamnelor oportunitatea de a cunoaşte cât mai multe despre cum să se menţină sănătoase, frumoase, tinere, provocatoare.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

La eveniment au participat peste 30 de firme din Constanţa, Bucureşti, Cernavodă, Medgidia, care au prezentat produse, echipamente şi tratamente de  îngrijire a corpului, produse de menţinere a sănătăţii, produse şi tratamente cosmetice, produse make up, parfumuri, produse de îngrijire a părului, coafuri moderne, produse de vestimentaţie modernă, accesorii, exerciţii de întreţinere, tratamente nutriţioniste.  
Pe perioada evenimentului s-au făcut demonstraţii de hair styling şi machiaj, masaj facial,  aerobic, s-au oferit consultanţă şi informaţii privitoare la un mediu de viaţă cât mai sănătos.
De asemenea, au avut loc prezentări de modă,  momente artistice şi muzicale. Programul a mai cuprins şi o paradă a celebrităţilor la care au fost invitate să participe personalităţi din lumea politică, artistică, sportivă. Evenimentul s-a încheiat cu un recital al artistei Corina Chiriac.    

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top