Administrație Locală

Femeile Comunei Stejaru, județul Tulcea, sărbătorite cu ocazia Zilei de 8 Martie

Doamnele și domnișoarele comunei Stejaru au fost în centrul atenției administrației locale cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii – 8 Martie. Pentru ca această zi să fie una deosebită pentru toate femeile, echipa coordonată de primarul Dumitru Enache a pregătit 600 de flori care au fost oferite tuturor doamnelor și domnișoarelor din comună, dar și celor care le-au fost alături la evenimentul organizat la Căminul Cultural din Stejaru.
„Atmosfera a fost întreținută de Formația „Frații Tomoșioiu”, iar Carmen Rădulescu, celebra artistă de muzică ușoară a fost punctul culminant al serii, susținând un moment artistic deosebit îmbrăcată în cel mai frumos costum tradițional armânesc! Oglinda magică a fost asaltată și ne-am ales cu mii de amintiri. Seara festivă s-a încheiat cu un magnific foc de artificii”, descrie, pe scurt, Dumitru Enache seara zilei de 8 Martie.
Peste 300 de doamne și domnișoare au participat la evenimentul organizat de Primăria Stejaru, un eveniment posibil și cu ajutorul unor sponsori care sunt în cea mai mare parte fiii comunei și care au fost alături de administrația locală în acest moment deosebit.
Căminul Cultural a fost amenajat festiv, într-un decor care a pus accentul pe aranjamentele florale, iar preparatele au fost de cea mai bună calitate, alese cu grijă pentru această zi.
Și copiii comunei s-au putut bucura de un mic dar primit din partea primăriei. În curtea Școlii a fost amenajat un miniparc de distracții unde cei mici au petrecut câteva ore de distracție.
Trebuie amintit faptul că administrația locală Stejaru a avut grijă pe 1 Martie, ca fiecare doamnă și domnișoară din comună să primească un mărțișor, simbol al sosirii primăverii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top